Salon

Restaurantul Hera îți pune la dispoziție un salon cu o capacitate de 160 de locuri ideal pentru orice petrecere și te primește într-o atmosferă caldă și rafinată.

Arhitectura interioară a spațiului este una elegantă în care predomină culorile calde, elemente de sticlă, oglindă, piatră și lemn. Salonul este stilizat cu candelabre mari din cristal de Bohemia și poate fi aranjat și adaptat din punct de vedere al amenajării după indicațiile tale și în funcție de profilul evenimentului.

Galerie foto

Evenimente
Oameni fericiti
Locuri
mese
mp

Despre noi

În funcție de eveniment, salonul se poate transforma în sală de conferințe dispunând de un prezidiu pentru invitații speciali. De asemenea salonul este perfect pentru evenimente de business și corporate precum workshop-uri, întâlniri de afaceri, seminare, prezentări și promovări de produse, expoziții, lansări de carte și evenimente culturale, organizarea de cocktail-uri și alte evenimente specifice. Dispunem de bucătari profesioniști pe care îi poți consulta pentru alegerea unui meniu gustos și potrivit evenimentului.

Mesele și scaunele sunt îmbrăcate cu huse elegante însă se pot personaliza în funcție de specificul fiecărui eveniment, culorile și modelele dorite. Mesele sunt rotunde și au o capacitate de 10 persoane. Salonul Hera este dotat cu sistem de sonorizare, proiectoare de lumini și conexiune gratuită Wi-Fi la Internet.
Restaurant HERA
Salon evenimente Galati

Închiriere limuzină gratuită

Restaurantul Hera îți pune la dispoziție GRATUIT o superbă limuzina de lux Lincoln Town Car în ziua în care închiriați un salon pentru evenimentul nunții.